"Minisztériumi" statisztika éves bontásban, könyvtáranként

Ez a Könyvtári Intézet/Minisztérium számára leadandó adatsor (könyvtárankénti összesítésben), melyet Excel táblázatban szoktak szerepeltetni a KI oldalán, így megjelenésben is ehhez hasonló lekérdezés készült (a fénymásolat és elektronikus másolat számainak sorrendje fordított). Ez a táblázat a Könyvtárnyilvántartóban az egy könyvtár alá tartozó szolgáltatási pontok adatait összesítve jeleníti meg.

A lekérdezendő év megváltoztatásához a barna fejléc fölötti Év: mezőben kell megadni az évet, majd a Küldés gombra kell kattintani. A fejlécen módosítható az oldalanként megjelenített találatok száma, valamint itt lapozhatóak az oldalak is. A Keresés: utáni mezőbe beírt karaktersorra szűkíthetjük a megjelenítendő adatokat, így kereshetünk pl. névre, könyvtárkódra. Egy adott oszlopnév melletti háromszögre kattintva a táblázat adatait aszerint rendezhetjük növekvő illetve csökkenő sorrendben, így kaphatjuk meg pl. a legtöbbet kérő könyvtárakat is a Küldött kérés oszlop csökkenő rendezésével.

Dátum
Könyvtár OSZK kód Beérkezett kérés Adott eredeti Adott elektronikus Adott másolat Adott összesen Küldött kérés Kapott eredeti Kapott elektronikus Kapott másolat Kapott összesen